StreamSync är marknadens enklaste verktyg för att snabbt, kostnadseffektivt och enkelt göra en multimediaproduktion för sändning via Internet. StreamSync kan användas både för live-sändning och för uppspelning i efterhand – så kallad "on demand"-sändning.

Låt din produktion innehålla rörliga bilder och ljud, PowerPoint eller andra bilder och text. Den unika programvaran sparar allt du visat och filen kan omedelbart publiceras på Internet. Ingen dyr eller tidskrävande efterbearbetning behövs.

Med version 2.1.6 kan du nu även visa dina presentationer med Microsofts Silverlight teknik. Detta betyder att alla dina besökare kan ta del av presentation på likadant sätt via de idag stora webbläsarna Firefox, Google Chrome, Safari och Opera förutom Internet Explorer. För de besökare som inte har Microsoft Silverlight tillhandahålls den traditionella Streamsync webbspelaren som använder sig av Windows Media Player direkt i webbsidan vilka Internet Explorer och Firefox kan ta del av.
Bakgrund:
Tittandet på webb-tv har ökat dramatiskt det senaste året. Streaming media är inte längre i första hand en kanal för reklam eller nöjes- betonat innehåll.

Många företag har fått upp ögonen för denna metod att informera om företaget eller dess produkter och tjänster. Information till personal, finansmarknader och olika former av utbildning är också områden där streamingtjänster har stor efterfrågan.